2014 ! Het jaar van het doorpakken van kansen !

Schermafbeelding 2013-12-21 om 03.47.02In de agenda schreven we het al – het is even leeg. Niet dat we niets meer te melden hebben of dat we niets meer hebben staan of dat er niets meer te beleven valt in 010.

Nee, het is gewoon even rust, de tijd van in kering en stilstand, terugkijken en vooruitkijken.  In januari willen we weer fris aan de slag onder andere op 17 januari met de 5e editie van het Repair Cafe Rotterdam Noord.

Verder hebben wij het afgelopen jaar enorm veel gedaan, veel geleerd en met een steeds groter wordende groep Noordelingen worden we steeds slimmer op onderwerpen over energie, grondstoffen, over het beheer van openbare ruimte maar ook hoe we in gesprek zijn met onze buren. Er zit tenslotte meer achter de persoon waar tegen je iedere ochtend alleen maar ‘Goedemorgen buurman/vrouw’ zegt !

we zeggen het nog maar een keer :

2014 !  Het jaar van het doorpakken van de kansen !

Wensen wij iedereen voor de komende periode een fijne feestdagen en tot in het nieuwe verse jaar 2014 ! – het belooft wat !

ps wie nog snel aan de slag wil met het versieren van een kerstboom waarvan de versiering zelf gemaakt kijk dan even op  Riccreaties  Berichten en foto’s van leuke dingen: Recyled Is Cool.

Toevallig tegengekomen en we hebben de kerstballen foto geleend !